top of page
  • Foto van schrijverRik Beirinckx

The Revival feat. Cory Henry, Taron Lockett & Isaiah Sharkey


The Revival feat. Cory Henry, Taron Lockett & Isaiah Sharkey

Nu in de eerste maand van het nieuwe jaar al zeggen dat je het beste concert van 2019 hebt gezien is gevaarlijk, maar de anderen zullen zeker hun best wel moeten doen.

Cory Henry één van de meest virtuoze Hammond B3 spelers van het moment kwam langs vergezeld van gitarist Isaiah Sharkey (John Mayer, D'Angelo, Corrine Bailey Rae,..) en drummer TaRon Lockett (Eryka Badu, Prince, Cree lo Green,..).

Het concert werd door het Depot aangekondigd als een avond vol opzwepende, intens en ritmische soulvolle funk. Geen enkel woord was overdreven.

Cory (27 februari 1987) is een rasechte entertainer. Van bij het opkomen heeft hij het publiek mee.

Hij staat dan ook al vanaf heel jeugdige leeftijd op het podium.

In 2006 startte zijn professionele muzikale carrière en toerde in de daarop volgende jaren met heel wat grote muzikanten (The Roots, Springsteen, Michael McDonald, Boys II men, ..).

Pas in 2014 komt hij met een eerste solo plaat ' First Steps ' gevolgd in 2016 met ' Revival '.

Hij werkt samen met de bekende fusion band ' Snarky Puppy ' zeker de moeite om te beluisteren voor liefhebbers van Jazz, Rock & Funk.

Met zijn eigen uitgebreide eigen band ' Cory Henry & the Funk Apostles ' staat hij nu ook echt aan het hoofd van zijn eigen band met de nieuwe plaat ' Art of Love '.

Het optreden in het depot paste in zijn huidige Europese tour die nog loopt tot half februari.


Isaiah Sharkey

bottom of page