top of page
  • Foto van schrijverRik Beirinckx

Clouseau - Jonge Wolven


Clouseau - Jonge Wolven

Na de zomerfestivals startte de clubtour met muziek van hun jongste plaat Jonge Wolven. Het is hun 14 Nederlandstalige studioalbum.

Na hun mooie album 'Tweesprong (2019)' als zo snel een nieuw ijzersterke plaat op te nemen getuigd van enorm vakmanschap en nog steeds veel goesting.

Goede songs waarvan de meeste samen geschreven met de betreurde Stefaan Fernande. Wat ook opvalt de is de geweldige productie. Een heerlijk open geluid.

De opener van de avond 'Vonken en vuur' van de gelijknamige plaat uit 2007 gevolgd door twee nieuwe nummers 'Alles wat we samen doen' en 'Vage herinnering'.

Dit optreden in het Depot viel samen met verlies van Fernando juist één jaar geleden en kreeg met 'Nobelprijs' zijn eerbetoon. Uit de nieuwe plaat nog 'Stil' en 'Eén keer in het leven' om dan voluit te gaan met de hitmachine tot aan hun allereerste single 'Brandweer'. 'Zij is mijn waarheid' met zijn 7 minuten de langste song van hun nieuwe plaat en 'Nu gaat het gebeuren' was het begin van de eindsprint met 'Louise', 'Van binnen' en de 'Het einde is nabij'. Met een uitgebreide bisronde met domino of zo werd er afgesloten na meer dan 25 nummers!

Met recht en rede mogen we hen nog steeds één van topacts noemen die vooruit kijken en ons blijven verbazen. Een geweldige band.

Nog op tour in België en Nederland. Alle info via hun website.

Clouseau - Jonge Wolven

Clouseau - Jonge Wolven

Clouseau - Jonge Wolven

Clouseau - Jonge Wolven


Comentarios


bottom of page