top of page
  • Foto van schrijverRik Beirinckx

Clouseau - Tweesprong


Clouseau - Tweesprong

Tweesprong, hun vijftiende album dateert al van november 2019. Nu net geen twee jaar later kon de bijhorende tournee van deze plaat van start gaan. Ook het Depot werd aangedaan met twee uitverkochte avonden. Koen, Kris en de rest van de muzikale famillie waren na de eerste september concerten nog niets van hun enthousiasme verloren. Terug muziek maken, het uitzinnige publiek bespelen en een avond vol hits is hun handelskenmerk geworden. Gooi hier nog een super professionele band bij en niets kan nog stuk.

De aftrap werd genomen met het titelnummer 'Tweesprong' en wat verder een eerste lap erop met 'Swentibold'. Er werd tijd genomen om de zopas overleden Stefaan Fernande te eren met 'Nobelprijs' dat één van de vele samenwerkingen was tussen hem en Kris.

Midden in de set het publiek is dan al helemaal ingepakt rest er niets anders dan de song 'Anne' in te zetten en het publiek zingt mooi de rest. Nog even een rustpunt met 'Daar gaat ze' en 'Ik wil niet dat je weggaat' om dan met 'Shaken en Grooven' de danstent helemaal te openen.

Het was nog niet genoeg er volgden de bisnummers met als definitieve afsluiter 'Domino'. Of het nu de gezellige zaal van het Depot is of het Sportpaleis, ze komen, ze zingen en ze overwinnen. En ik denk dat dit zo nog een tijd zal doorgaan. Hun volgende plaat is al zo goed als af....En hoedje af voor Koen die op zijn 53 nog even hoog springt en danst als 25 jaar geleden. Ze toeren nog in België en Nederland tot eind januari. Alle info op via hun website.

Clouseau - Tweesprong

Clouseau - Tweesprong

Clouseau - Tweesprong

Clouseau - Tweesprong

Clouseau - Tweesprong

Clouseau - Tweesprong

Clouseau - Tweesprong

Comments


bottom of page