top of page
  • Foto van schrijverRik Beirinckx

Davina Michelle


Davina Michelle

Davina Michelle (1995) alias Michelle Davina Hoogendoorn zette haar eerste publieke stappen in het Nederlandse programma 'Idols' in 2016 waar ze tot in de duetten geraakte. Een jaar later startte ze haar eigen Youtube kanaal waarop ze wekelijks een cover plaatste en zo ook haar cover van 'What about us' die Pink ter ore kwam en zo gingen er een aantal deuren open, deze video haalde meer dan twintig miljoen views.

Haar performance in het Nederlandse tv programma 'Beste zangers' in 2018 ging ook niet ongemerkt voorbij. Het jaar nadien werkte ze samen met Marco Borsato en Armin van Buuren en dat werd 'Hoe het danst'. Later dat jaar stond ze in het voorprogramma van Pink en was de cirkel rond.

In Nederland verkoopt ze makkelijk Ahoy uit en na haar deelname aan 'Liefde voor muziek' in 2022 kreeg ze ook Vlaanderen onder haar vleugels. Momenteel speelt ze de uitgestelde concerten van dat jaar en was ze na Trix nu ook te horen in een uitverkocht Depot, stevig geopend met 'Hyper'. In de setlist werk uit haar eerste plaat 'My own world' met 'Better Now' en 'Purpose', verder werk uit Liefde voor muziek met 'Indian Summer' van Ozark Henry en 'Vergeet de tijd' van Camille en 'Gold plated love' van Susan en Freek. Nieuwer werk met 'I said no sir' en 'Sweet Water' en dan de live voorstelling van haar nieuwste single 'Heartbeat' op het podium versterkt met 6 extra drummers. Een heel energiek concert gedragen door de mooie maar ook stevige stem van Davina. Voor de fans, op 23 november in de Roma in Antwerpen.

Davina Michelle
Davina Michelle
Davina Michelle

Davina Michelle

Davina Michelle

Davina Michelle

Davina Michelle

Comments


bottom of page