top of page
  • Foto van schrijverRik Beirinckx

De Mens


De Mens

Ondertussen bestaat de band rond Frank Vander Linden reeds 28 jaar. Hun debuut single uit 1992, 'Dit is mijn huis' staat inderdaad nog steeds als een huis. Dat bewezen ze op hun huidige tournee met verve. Met meer dan 10 cd's in alle vormen is dit een uitstekende groep voor een avond pure muziek. Ondersteund door Michel De Coster op bas, Dirk Jans op drums en sinds 2015 ook vast lid David Poltrock.

Met hun laatste cd '24 uur' uit 2017 bewezen ze nogmaals hun klasse en vakmanschap door op 24 uur een volledige plaat op te nemen. De teksten zijn nu ook veel persoonlijker geworden.

De Mens

Er werd stevig geopend met 'Kamer in Amsterdam' het openingsnummer van 'Blond' uit 2003 gevolgd door 'Nooit genoeg' het openingsnummer van de cd 'Nooit Genoeg' uit 2014 en om consequent te blijven gevolgd door 'Bijna' het openingsnummer van de cd 'Wil je beroemd zijn' uit 1995.

In het midden van de set werd er gekozen voor een intieme bezetting samen vooraan op het podium met 'Man in het blauw', Sex verandert alles', de nieuwe single 'Hoor je mij op de radio' en 'Angst'.

Met daarop de zo gekende basslick als opener voor 'Dit is mijn huis' gevolgd door nog een resem andere hits. Dit is pure rock & roll en gegarandeerd een avondje genieten.

De concertdata vind je op hun website.

De Mens
De Mens
De Mens

Comentarios


bottom of page