top of page
  • Foto van schrijverRik Beirinckx

De Mens - 30 Jaar


De Mens - 30 Jaar

De Mens en het Depot is al zeer lang een geslaagd huwelijk. En nu zijn ze er terug om hun 30 jarig bestaan te vieren. In september 1992 kwam de eerste single 'Dit is mijn huis' uit. En al die jaren later klinkt deze nog even fris als toen en wordt deze door een uitverkocht Depot meegezongen.

En ook vandaag staan de oorspronkelijke leden Michel de Coster op bas en Dirk Jans op drums nog altijd naast Frank Vanderlinden (1962). In 2015 werden de rangen even geopend en kwam David Poltrock op toetsen de band vervoegen.

Een apart voorprogramma met name door het opkomend talent Els Verhofstede als standup comedian leidde het publiek richting Frank Vanderlinden.

Zijn vorige bezoek dateert van maart 2020 en ook nu is er tijd voor al die gekende nummers aangevuld met een handvol nieuw werk waaronder het mooie en intieme 'Broer' en opener 'Waar is de liefde' van de laatste EP 'Broers' . Daarna direct in overdrive met 'Dit is mijn huis' en 'Sex verandert alles'. In het midden van de set krijgen we een rustpunt met een piano versie van 'Jeroen Brouwers' en 'Kim is dood'. Met 'Genees mij' en 'Mooie verliezers' is er opnieuw werk van de laatste plaat en gaan we richting 'Maandag' vooraleer we nog een mooie bis ronde krijgen.

De Mens ondertussen één van mijn Belgische artiesten met veel sterren. Altijd een feest om te gaan luisteren maar opgelet ook dikwijls snel uitverkocht. Alle info via hun website.

De Mens - 30 Jaar

De Mens - 30 Jaar

De Mens - 30 Jaar
De Mens - 30 Jaar


De Mens - 30 Jaar






Comments


bottom of page