top of page
  • Foto van schrijverRik Beirinckx

Duncan


Duncan

Duncan (1994) was al een hele tijd bezig met teksten en muziek schrijven toen hij in 2014 de uitnodiging kreeg om mee te doen aan 'The Voice of Holland' waar hij in het team van Ilse DeLange de halve finale bereikte. En 5 jaar later loodste Ilse DeLange hem door de selecties om voor Nederland het songfestival te vertegenwoordigen.

Hij zag, kwam en overwon met zijn eigen geschreven nummer 'Arcade' in 2019 in Tel Aviv. En toen ging het hard met optredens over gans Europa. In 2020 verscheen dan zijn eerste full album 'Small Town Boy'. In België betekende zijn deelname als coach aan de 'Voice Kids' dit jaar een tweede doorbraak.

Het Depot in Leuven was dan ook volledig uitverkocht met in het publiek opvallend veel jonge luisteraars.

Veel werk van de nieuwste plaat met 'Last Night', 'Love don't hate it' en iets later een cover van 'Take my breath away' uit de film Topgun. In het midden van de set kwamen 4 kandidaten van team Duncan op het podium waaronder ook Karista winnares van de editie 2022 om samen 'Arcade' te brengen. Een mooi en emotioneel moment.

In de bis zat ook het gloednieuwe 'Electric Life' gevolgd door nog een laatste nummer dat nog niet uitgegeven is en zal te horen zijn op zijn nieuwe plaat.

Live is het een sterke set wat je in eerste instantie niet verwacht. Dus ik was aangenaam verrast. Hij heeft een internationaal profiel. Volgende week Parijs en daarna Londen. Kijk op zijn website voor data van zijn toekomstige optredens.

Duncan

Duncan

Duncan

Duncan

Duncan


Комментарии


bottom of page