top of page
  • Foto van schrijverRik Beirinckx

Jasper Erkens


Jasper Erkens

Deze vlaamse singer songwriter mocht opwarmen voor 10cc en deed dit met verve.

Gewapend met gitaar, effecten en twee loopers zet hij in zijn eentje een 'full sound' neer. Goed gekozen nummers doen de rest.

Gelanceerd via de Humo Rock Rally in 2008 kreeg hij daarna heel wat airplay met 'Waiting lik a dog' en zijn versie van Gnarls Barkleys's 'Crazy'. Zijn eerste plaat 'The brighter story' kwam een jaar later uit met een goed gedraaide gelijknamige single.

Na twee jaar aan de BRIT school bracht hij in 2014 nieuw werk uit onze de naam Altrego.

In 2017 verscheen dan zijn tweede plaat 'Drawing a line' onder zijn eigen naam. Ondertussen verhuisd van London naar Amsterdam werkte hij aan een nieuw album 'Limbo Terminal' dat begin dit jaar uitkwam. Hierop trekt hij weer volop de kar van de singer songwriter met sterke songs.

Jasper speelde werk uit zijn nieuwste cd en al werden versies iets uitgekleed ze kwamen sterk binnen. Ook een ouder werk als 'Money' doet het live uitstekend.

Zeker de moeite om zijn nieuwe plaat te beluisteren zoals 'Guilt Trippin' of het vrolijke 'Your words'. Hij speelt nog een aantal voor programma's en staat volgend jaar in de Melkweg met een full band. Alle info via de website.

Jasper Erkens

Jasper Erkens

Jasper Erkens

Jasper Erkens


Comments


bottom of page