top of page
  • Foto van schrijverRik Beirinckx

Jérémie Vrielynck


Jérémie Vrielynck

Jérémie Vrielynck (2000), de liefde bracht hem naar Geel en hij voelt er zich helemaal thuis. Thuis is ook waar zijn nieuwe eigen gebouwde muziekstudio staat met zijn eigen label 'JV Records'.

Het is dus duidelijk dat we hier spreken over een muzikale duizendpoot, muzikant, componist, songwriter, producer, multi-instrumentalist, acteur, zanger van zijn eigen werk, maar evenzeer meegewerkt aan verschillende musicals waaronder zeer recent Hairspray en 14-18. Het is dus duidelijk dat hij van zeer jonge leeftijd begeesterd was door muziek en alles wat er omheen draait.

Dit jaar was het dan ook tijd dat hij op het podium van 'Geel Zomert' stond. Het weer zat niet echt mee maar dat merkte je alleen aan de mindere opkomst. Zowel op het plein als op het podium hing er een zeer goede vibe en dat was zeker de verdienste van Jérémie en zijn jonge band.

Hij bracht een afwisselende set van eigen nederlandstalig werk afgewisseld met een aantal bekende covers. Luister alvast naar zijn laatste single 'Waarheid, Durven of doen', 'Ademnood', het duet met Kimberly Fransen 'Kom jij uit de hemel vallen' en 'We sluiten de gordijnen'. Hij schreef en bracht ook het nieuwe themalied 'Een hoed vol avontuur' voor 'Bobbejaanland'.

Ga je naar een van zijn shows dan ontdek je de echt ras entertainer. Een aanrader.

Nu in de musical 14-18 nog te zien en te horen tot einde oktober en alle verdere info via zijn website.

Jérémie Vrielynck


Commenti


bottom of page