top of page
  • Foto van schrijverRik Beirinckx

Soulsister

We gaan even terug naar 1990 als het tweede album 'Heat' verschijnt en ze ondertussen al vier jaarnet succes timmeren aan de weg naar de eeuwige roem. Het was de bedoeling om dit album op zijn dertig jarig bestaan integraal te spelen maar deze periode viel in de C-stop. In de maand mei kwam nu toch een speciale uitgave van dit album uit voorzien van een booklet met nooit verschenen foto's en het verhaal echte de nummers. In het Depot werd er gekozen om een full concert te spelen met backing vocals, percussie, een blazers sectie en tweede gitarist. Van het eerste uur zijn buiten Jan Leyers en Paul Michiels de oudgedienden Hervé Martens op keys en Edi Conrard op percussie aanwezig.

Het concert werd geopend met 'Trough before we started', een stevige opener die liet horen dat het geweldig concert ging worden. Vervolgens 'facing love', 'wishing', het mooie 'lifetime' en 'shattered' ook allemaal nummers van de elpee Heat.

Met 'Something I need to know' de single uit 2021 gevolgd door nog een hoogtepunt met 'Changes' en 'Locks and Keys'. En de hits bleven komen met 'Like a mountain' en natuurlijk 'The way to your heart'. Wat een heerlijke sound met ook prachtig gitaar solo werk van Chris Van Nauw. Het was voorbij voor je het besefte. Gelukkig dat de heren nog een uitgebreide bis ronde hadden voorzien met de nieuwe single 'I need your love', 'promises', 'Tell me what it takes' en 'Broken' met alom gekende gitaarrif. Deze setting is geweldig, de nummers, de sound. Alles is perfect. Momenteel toeren ze rond met deze bezetting maar ook met de kleine bezetting (Vocals, gitaar, keys en drums) in de culturele centra. Als je kan ga dan voor de full package in de concert zalen en festival weide. Alle data via de website.

Soulsister
Soulsister
Soulsister

Soulsister
Soulsister

Soulsister

Soulsister





Opmerkingen


bottom of page