top of page
  • Foto van schrijverRik Beirinckx

Sting - My Songs


Sting - My Songs

Sting (1951) kwam langs in Vorst om zijn fans te vergasten op een greep uit zijn uitgebreide oeuvre. Ongeveer de helft uit de Police periode en de rest solowerk tot en met werk uit zijn laatste plaat 'The Bridge'.

Zeer scherp en in topvorm kwam hij ontspannen het podium op. Kort bij het podium werd je overvallen door de rust die hij uitstraalt en de energie die deze man heeft.

Buiten de altijd aanwezige Dominic Miller op gitaar bracht hij een uitermate jonge band mee met Zach Jones (drums), Kevon Webster (keyboard), Shane Sager (harmonica) en Melissa Musique and Gene Noble (backing vocals).

Wat moet je doen met zoveel hits? Inderdaad alvast openen met eentje zoals 'Message in a bottle', 'Englishman in New York' en 'Every Little Thing She Does Is Magic'.

Met 3 nummers uit zijn laatste plaat 'The bridge'. Het liefelijke 'If It’s Love', de mooie ballad 'For Her Love', en 'Rushing Water' bewijst hij dat hij het schrijven van songs nog steeds in de vingers heeft. Het wondermooie 'Shape of my heart' zat ongeveer in het midden van de set en werd een mooi duet met Gene Noble. 'King of pain' werd met Joe terug op het podium een vader en zoon duet. In de bis ronde nam 'Roxanne' ons mee van de straat naar de nachtclub met een originele jazz wending en werd afgesloten met 'Fragile' dat Sting opdroeg aan Oekraïne.

Een groot artiest met een groot hart voor zijn publiek. De komende maanden nog te zien en te horen van het hoge noorden tot het verre oosten. Alle info op zijn website.

Sting - My Songs

Sting - My Songs
Sting - My Songs
Sting - My Songs

Sting - My Songs

Sting - My Songs

Comments


bottom of page