top of page
  • Foto van schrijverRik Beirinckx

Sylvie Kreusch


Sylvie Kreusch

Uitverkochte zalen en zo ook in het Depot. Je krijgt het niet zomaar cadeau en dat lees je ook in de carrière van Sylvie Kreusch (1991). In 2007 richtte ze haar eerste band op. 'Soldier's Heart' won de eerste editie van 'De nieuwe lichting' in 2013. Hun nummer 'African Fire' stond op 10 in de eindafrekening van 2013. Na de LP 'Night by Night' in 2016 werd de groep ontbonden en werd Kreusch lid van 'Warhaus' met een naar haar vernoemd nummer 'Kreusch' op de plaat 'Warhaus' uit 2017.

Na de EP 'Wild love' staat ze er nu als solo artieste met een zeer sterke eerste solo plaat 'Montbray' met alleen maar lovende kritieken in de pers. Een Kempens talent 'Jasper Segers (1993)' uit onze buurgemeente Kasterlee zat mee aan de knoppen als mixer, producer en muzikant .

Live wordt de plaat dus helemaal waargemaakt met een stevige band: Simon Segers op drums, Emily Vermaillen synth's en backing, Falk Schrauwen op percussie en Jasper Segers op gitaar. Met 'Falling High' werd het concert melancholisch geopend om na 'Haunting melodie' en het mooie 'Wild Love' volledig open te bloeien met 'Shangri-la'.

Nieuw werk werd dan afgewisseld met een 4tal nummers van haar EP 'Bada Bing! Bada Boom!' zoals 'Seedy Tricks' . De grote ruimte voor de muzikanten wordt volledig ingenomen door haar présence. Ze kan het publiek mee op sleeptouw nemen in haar songs. In de bisronde werd het concert afgesloten met 'Who wlll fall' en haar huidige hit 'Walk Walk' uitbundig meegezongen door het brede publiek.

Het wordt een druk jaar met concerten in binnen en buitenland. Je vind de lijst op haar website.

Sylvie Kreusch

Sylvie Kreusch

Sylvie Kreusch

Sylvie Kreusch

Sylvie Kreusch

Sylvie Kreusch

Comments


bottom of page